23 Nisan 2020 Perşembe

Corona Günleri 38. Gün




Corona Günleri 


38. Gün

Bugün 23 Nisan, Neş'e doluyor insan...

Bu akşam saat 9'da o kadar mutlu olduk ki, site sakinlerimiz hep birlikte İstiklal Marşını okuduk, arkasından İzmir Marşı, 10. Yıl Marşı, evde de olsak büyük bir coşkuyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluşunun 100. Yılını kutladık. 

Finali İlker "Ankara'nın bağları" ile yapması da ayrı bir güzellik oldu. Karantina günlerinde komşular hep birlikte dans ettik, şarkı söyledik. 

İnsanlar olarak birlikte bir şeyler yapmayı ne kadar özlediğimizi fark ettik. Allahım Korona için biran evvel çözüm bulunsun ve eski birlikteliklerimize geri dönelim. İnsanoğlu kaynaştıkça mutlu oluyor, uzaktan uzaktan iyi değil. 

Bugün size söz verdiğim gibi yazımı sevdiklerimin çocuklarının fotoğraflarına ayırıyorum. Bu arada fotoğrafların arasında iki farklı fotoğraf var. Birincisi Kuzenim Semra Abla'nın dedesinin kurulan mecliste millet vekili olduğu yazısı (Yani Halam Neveda Işık'ın eşi Eniştem Şemsettin Işık'ın babası), ikincisi Anadolu'da, köylü çocuğun, bir elinde yavru kuzusu bir elinde Türk Bayrağı ile günün anlam ve önemini anlattığı video, günün en güzel hediyesiydi. Hani dün dedim ya, gelecek nesilden ümitsizim diye, bugün vaz geçtim, bu nesil gene Türk olduğunu anlayacak ve bayrağımızı sonsuza dek dalgalandıracaklar.

Sözü onlara bırakıyorum:
Derin ve Deniz Yeğinbaş


Ali Emir Uzun


 

Mehmet Demir Çay

Efe Mert Dikmen
Ece Su Dikmen 

 

İkizler Burak ve Berrak Solaklar


 Yeğenim, Selen Saner
Toprak Sezer
Top 



İdil Uğuzluoğlu 

Banu ve Arda Sertaç
Arda Sertaç

 

Alisa Susi

Zeynep Naz Gülenç
Oğluşum Ali Mert Arıcı ve Kerem Yıldız / Bağdat Caddesi'nde 2013 yılındaki kutlamadalar 

Girayhan Sesli

Mustafa Ege Şentürk

Anadolu Çocuğumuz ve Kuzusu

Şemsettin Eniştemin Babası, İlk Milletvekillerinden Hüseyin Hüsnü Işık

Üçüzler: Azra, Ali Efe, Arya Hasuğur
Türker ve İpek'in Kızları Mine ve Melisa Talayman


Ela ve Eymen Kunduracı
Zeynep Şirin
Deniz Ulaş




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Drupa

 Drupa... 16 Yıl Matbaacılar için Drupa Fuarı ayrı bir anlam taşımaktadır. Babam, 1976 yılından itibaren 2016'ya kadar hepsini ziyaret e...