3 Nisan 2020 Cuma

Corona Günleri 18. Gün





Corona Günleri

18. Gün


3. Haftanın sonuna geliyoruz. Çocuklar artık delirmiş durumda, bizler evde kalmaktan jetlag olmaya başladık, gündüz gece ne zaman uyuduk, ne zaman uyandık iyice karışmaya başladı. 

Bu yazımı hazırlarken Cumhurbaşkanı yeni yasaklar getirdi, bizim için en kötü olan 20 yaş altındakilerin sokağa çıkmasının yasaklanması, Meltem'i artık arabaya atıp site içinde bir aşağı bir yukarı gezdiririm. Şehirden de çıkmamız yasaklandı. Toptan sokağa çıkmayalım, iki hafta mı üç hafta mı bitirelim şu salgını,kurtulalım. 

Bugün Meltem'in iğnesini yaptırmak için sağlık ocağına giderken millet dışarıdaydı walla, büyük küçük çok adam vardı. Sağlık ocağına gidince hemşiremiz Bahar, hiç bizi içeri almadı, arabaya gelip Meltonun iğnesini yaptı. Tabii ki Müge Anlı müdahalesi gibi değil bizimkisi, Meltoyu çok sevdikleri için içeri almadılar. 

Bugün kedimiz Pıtır'da delirdi, sabahtan beri havalarda uçuşuyor, şu an yazımı yazarken bilgisayarın üzerine çıkmak istedi. Hava ayaz, bir türlü ısınmıyor. Mert internetimizi bitirdi, kaplumbağa hızıyla bağlanıyoruz ayın 20'sine kadar. Meltem dışarıya çıktığı halde yerinde durmuyor, bir oraya bir buraya, biz yorulduk o yorulmuyor. Daha nasıl idare edeceğiz bilmiyorum. 

Bu yeni yasaklar daha da sıkıcı olmaya başladı, aynı araç içinde yan yana oturmak ta yasakmış, bugün ofise arka koltukta gittim. Dışarıda maske şart, inşallah millet uyar. 

Bugünlük benden bu kadar...

Hepinize iyi geceler

Tugba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Drupa

 Drupa... 16 Yıl Matbaacılar için Drupa Fuarı ayrı bir anlam taşımaktadır. Babam, 1976 yılından itibaren 2016'ya kadar hepsini ziyaret e...